30.5.2012

Rovaniemen Visiofoorumi Sampokeskuksessa 1.6. kello 11-14

Tule Sampokeskuksessa järjestettävään Rovaniemen Visiofoorumiin kommentoimaan Arctic Circles kesäkoulun ensimmäisen viikon tuloksia. Visionäärit ovat paikalla esittelemässä kuluneen viikon työtään Visiofoorumin avaispäivänä 1.6. kello 11-14. Näyttely jatkuu Sampokeskuksen yläkerrassa 2.6.-7.6.


Ensimmäinen kansainvälinen Arctic Circles kesäkoulu on tutkimusmatka käyttäjäkeskeiseen muotoiluun ja taiteeseen Lapin yöttömässä yössä. Kesäkoulun teemoja ovat palvelumuotoilu, kestävä kehitys ja taide. Ensimmäisen viikon ajan ryhmät työskentelevät erilaisten Rovaniemeen liittyvien muotoilu- ja taidehaasteiden parissa.

Palvelumuotoilun ryhmä tekee yritysten keskinäisestä suosittelusta näkyvän käytännön 24h designkisan tulosten pohjalta. Sampokeskuksessa järjestettävästä Rovaniemen Visiofoorumista saat mukaasi kartan kampanjaan osallistuvista yrityksistä. Miten Rovaniemi voisi kehittyä kulttuurisesti ja ekologisesti? Kysymykseen etsitään vastausta, kun kestävän kehityksen parissa puurtavat tarkastelevat Joulupukin kotikaupunkia ja visoivat sen tulevaisuutta. Kesäkoulun ympäristö- ja yhteisötaiteen pajassa rakennetaan pajusta Joulupukin Kesäporoja, jotka valtaavat Lordin aukion. Pajuporopajan työskentelyä voi tulla seuraaman tiistaista torstaihin (29.-31.5.) ja pajaan voi ottaa myös osaa.

Tule jättämään kommenttisi ja osallistu muotoilupalkintojen arvontaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti