15.5.2012

Muotoiluhuoneesta tulee Ravintolapäivänä Super-Pirtelöbaari!

Poikkea tulevana lauantaina (19.5.) Super-Pirtelöbaariin Rovaniemen Muotoiluhuoneelle (Ainonkatu 1).  Super-herkkuja tarjolla kello 11-16.

Super-Pirtelöbaarin missio on puhdas ja maukas ruoka, joka on lähtökohta energiselle arjelle. Pääfokus on laadukkaissa, tuoreissa ja ravintopitoisissa raaka-aineissa. Kaikki tuotteet ovat luomua, gluteenitonta, maidotonta, raakaravinnon periaatteita noudattavia, vegaanisia (hunajatuotteita lukuunottamatta) ja tietysti mahdollisimman lappilaisella twistillä terästettyjä!

Tuotteiden vetovoiman salaisuus piilee siinä, että kaikki valmistetaan alusta loppuun asti itse, lisäten resepteihin aina hitusen rakkautta sekä hyvää mieltä.

Herkulliseen valikoimaan kuuluvat:

  • Smoothiet
  • Raakasuklaat
  • Raakamoussekakut
  • Pähkinätryffelit
  • Tummapaahtoinen, vastajauhettu luomukahvi
  • Kuivattu pakuri

Super-Pirtelöbaarin herkuista on aiemmin päässyt nauttimaan muun muassa Rovaniemi Design Weekin aikaan Lappia-talon Muotoilukeskuksessa.


Super-Pirtelöbaari on osa neljä kertaa vuodessa järjestettävää Ravintolapäivää - yhden päivän karnevaalia ravintola- ja ruokakulttuurin puolesta. Ravintolapäivänä kuka tahansa voi perustaa mihin tahansa päiväksi ravintolan, kahvilan tai baarin. Tulevana Ravintolapäivänä myös Rovaniemen Aurinkopaari ja PiirakkaPuoti avaavat Rovaniemellä päiväksi ovensa.

Super-Pirtelöbaari Facebookissa
Lisätietoja Ravintolapäivästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti