20.6.2012

Haku Designtorille käynnissä!

PROTO ry järjestää kesällä Oulussa jälleen kolmipäiväisen Designtorin! Pakkahuoneenkatu 5:ssä 23.-25. elokuuta pidettävän tapahtuman yhteyteen pystytetään tänä vuonna myös Designkirppis, joka antaa mahdollisuuden laittaa kiertoon laadukkaita designtuotteita. Myyjähaku sekä Designtorille että -kirppikselle päättyy 23.7.2012.

Tapahtuman haku on kaikille avoin. Voit hakea myyjäksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen designtori2012@gmail.com. Kerro samalla haluatko osallistua Designtorille vai -kirppikselle ja liitä mukaan lyhyt kuvaus ja kuvia myytävistä tuotteista tai linkki kotisivuillesi. Osallistumismaksu Designtorille tai -kirppikselle on 50 €. Myyntipaikkojen määrä on rajattu, joten tarvittaessa osallistujat valitaan tuotteiden kiinnostavuuden ja laadun perusteella. PROTO ry ei peri myydyistä tuotteista provisiota. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heinäkuun loppuun mennessä.

Designtorin ja -kirppiksen alustavat aukioloajat (aikataulumuutokset mahdollisia):

To 23.8. klo 15 - 22 Oulun Taiteiden Yö


Pe 24.8. klo 15 - 21 Oulun Musiikkivideofestivaalit ja ilmakitaran MM-finaali


La 25.8. klo 11 - 16


Jokaiselle päivälle on luvassa oheisohjelmaa, mm. muotinäytös ja live-musiikkia. PROTO ry hoitaa Designtorin ja -kirppiksen telttojen rakentamisen ja purkamisen, mutta osallistujat vastaavat itse tuotteidensa myynnistä ja yösäilytyksestä. PROTO ry hankkii teltat, myyntipöydät ja pöytäliinat. Jokainen myyjä saa pöydän, jonka koko on 120 cm x 60 cm.

Tapahtumaa markkinoidaan mm. julisteiden, flyereiden, Facebookin ja PROTO ry:n nettisivujen avulla. Osallistujat saavat markkinointimateriaalia myös omaan käyttöön.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
designtori2012@gmail.com
puh. 044-0313641 / PROTO ry:n toimisto
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti