5.9.2012

Visiofoorumi on avoinna!

Seuraavan kolmen viikon ajan, 3.9 – 24.9.2012, keräämme ja lisäämme tälle sivustolle rovaniemeläisten visioita asuinpaikkansa tulevaisuudesta. Omia visioitaan vuoden 2030 Rovaniemestä voi käydä jättämässä tälle sivustolle tai voit katsoa millaisia tulevaisuuden kuvia muut ovat ehdottaneet ja kommentoida niitä.

Olemme pyytäneet muutamia tahoja kaupungissa, eri alojen toimijoita, avaamaan keskustelua omilla visioillaan ja inspiroimaan teitä kaupunkilaisia myös toimeen. Ensimmäisen vision tarjoaa Tarja Vesala, Vesalan luomu-ja lähiruokakaupasta :

"Unelmieni kotikaupunki


Unelmieni kotikaupungissa huokuu leikkimielisyyden, välittämisen ja suvaitsevaisuuden henki.

Kaupungin visuaalinen ilme, ilmiasu, herättää hymyn huulille, mikä edesauttaa mutkatonta kohtaamista. Vanha ja uusi loistavat leppoisasti rinnakkain.

Unelmieni kotikaupungissa on huomattu pahoinvoinnin kalleus: henkisten, sosiaalisten ja materiaalisten haasteiden kanssa kamppaileville tarjotaan tukea hyvissä ajoin. Ketään ei jätetä.

Unelmieni kotikaupungissa on tilaa erilaisuudelle. Elämäntapojen runsaus tuo rikkautta kulttuuriin ja kaupankäyntiin. Aito kansainvälisyys on hyväksymistä. Pieni kaupunki voi olla aidosti kansainvälinen.

Pienikin voi jättää suuren jäljen."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti