28.9.2012

Arktinen muotoilu Mukava 2012 MuotoilupäivilläHabitaressakin menestyneesti vieraillut Arktisen muotoilun yhteisosasto vierailee myös MUKAVA 2012 – MUOTOILUPÄIVÄT JA MESSUT –tapahtumassa 28.-29.9.2012 Oulun kaupunginteatterilla. Jo viidennen kerran järjestettävän tapahtuma kantaa teemaa JUURET JA SIIVET – paikallisuuden merkitys muotoilussa. Arktista muotoilua ja pohjoisia juuria on osastollamme tarjolla seitsemän yrityksen voimin. Mukana ovat Aika Felt Works, Hornwork, JAUR, Kaisa Sirén, Paperivalo, Saveija ja Maari.

Muotoilupäivien ohjelmassa on perjantaina 28.9. maksullinen seminaari. MUKAVA-messut, joihin yleisöllä on vapaa pääsy, ovat auki lauantaina 29.9 klo 10-16. Osastomme löydät kaupunginteatterin ylä-lämpiöstä, eli toisesta kerroksesta. Lauantaina messuilla on tarjolla sisustus-, vaatetus- ja korualan yrityksiä Pohjois-Suomesta, työnäytöksiä ja muotinäytöksiä.
Lisätietoja tapahtumasta:

http://www.taitopohjoispohjanmaa.fi/muotoilupaivat/

Arktisen muotoilun osaston toteuttaa WDC2012 Helsinki–Rovaniemi -hanke. Rovaniemi osallistuu World Design Capital Helsinki 2012 -vuoteen tuoden siihen arktisen muotoilun näkökulman. Rovaniemen Kehitys Oy:n ja Lapin yliopiston toteuttaman hankkeen tavoitteena on tuoda esille pohjoista muotoiluosaamista ja vahvistaa pohjoisessa toimivien muotoiluyritysten liiketoimintaa. Arktisen muotoilun osastolta saa myös tietoa maailman pohjoisimmasta muotoiluviikosta - Rovaniemi Design Week 2013 -tapahtumasta sekä WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen tulevista muotoilutapahtumista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti