20.9.2012

Habitare 12 toi näkyvyyttä pohjoisen yrityksille

Sunnuntaina päättyneillä Habitare 12-messuilla vieraili noin 57 000 kävijää. Kävijävirta tavoitti myös WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen kokoaman Arktisen Muotoilun putiikin, jossa oli kaupan tuotteita kuudelta pohjoisen yritykseltä: Aika Felt Worksilta, Hornworkilta, JAURilta, Kaisa Siréniltä, Paperivalolta ja Saveijalta.

Osasto sai todella hyvän vastaanoton - kauppa kävi ja ammattilaiset sekä toimittajat osoittivat kiinnostusta putiikin tuotteita kohtaan. Yhteistyöstä olivat kiinnostuneita paitsi jälleenmyyjät, myös esimerkiksi muotoilua maailmalle vievät organisaatiot. Aika Felt Worksin Folding bag on jo ehditty nostaa Iltalehden artikkeliin "15 vinkkiä Habitaresta - kotiin tunnelmaa ja toimivuutta". Myös aikakausjulkaisujen toimittajat pyysivät materiaalia osaston tuotteista tulevia numeroitaan silmällä pitäen.


Habitaren Ahead! -foorumilla kuultiin Päivi Tahkokallion puheenvuoro Arktisesta Muotoilusta. Arktisen Muotoilun julkaisu "Arctic Design, Opening the Discussion" oli esillä selailukappaleena putiikissamme, jossa se herätti kiinnostusta. Julkaisun voi lukea pdf-tiedostona osoitteessa Lapin yliopiston sivulla http://www.ulapland.fi/arktinenmuotoilu.
 Seuraavaksi edessä ovatkin MUKAVA-messut Oulussa 28.-29.9. Perjantai on varattu seminaariosiolle ja lauantaina Oulun kaupunginteatteri muuttuu vilkkaaksi kauppapaikaksi. MUKAVAn Arktisen Muotoilun putiikissa lähes sama yrityskokoonpano kuin Habitaressa - joukkoon liittyy MAARI. Putiikista saatavilla siis rakukeraamisia sisustusesineitä, monikäyttöisiä huopatuotteita, näyttäviä poronnahkaisia ja -sarvisia sisustusesineitä, torniolaista teräsdesignia, käsintehdystä paperista muotoiltua tunnelmaa valkoisella ja keraamisia kattaus- sekä sisustustuotteita

Oulussa nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti