10.9.2012

Ilmoittautuminen käynnissä Kuopion ja Tampereen Palvelumuotoiluturneen työpajoihin!

Helsinkiläisen muotoilutoimisto Diagonalin palvelumuotoilijat kouluttavat yritysjohtoa Rovaniemen Kehityksen ja Lapin yliopiston Palvelumuotoiluturnee –työpajasarjassa. Palvelumuotoiluturnee on osa WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanketta. Palvelumuotoilutyöpajoja järjestetään syksyllä ja alkuvuodesta 2013 eri puolilla Suomea viidessä eri kaupungissa: Vaasassa, Kuopiossa, Tampereella, Oulussa ja Jyväskylässä. Diagonalilaisten osaamisen keskiössä on palvelujen, asiakaskokemusten ja kohtaamisympäristöjen konseptointi, suunnittelu ja toteutus.

Palvelumuotoiluturneen pääkouluttajina toimivat Kirsikka Vaajakallio, Mikko Koivisto, Juha Kronqvist ja Sami Oinonen. Kaikilla kouluttajilla on runsaasti kokemusta sekä palvelumuotoiluprojekteista että kouluttamisesta.

Koulutus on suunnattu työpajakaupunkien yritysten johto- ja päällikkötason henkilöille, jotka haluavat kehittyä käyttäjälähtöisen palvelukokemuksen asiantuntijoina ja mahdollistaa luovaa ongelmanratkaisua organisaatioissaan. Työpajapäivän aikana perehdytään monipuolisesti muotoilun käsitteisiin ja palvelumuotoilun hyötyihin liiketoiminnan kehittämisessä. Ohjelmassa on runsaasti case-esimerkkejä ja strategisia harjoituksia.

Ilmoittautuminen Kuopioon 12.10. ja Tampereelle 2.11. mennessä. Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti