2.2.2012

Seuraavat Yrittäjien aamukahvit 9.2.2012

Miten hyödyntää Lapin yliopiston opiskelijoiden osaamista yritystoiminnassa? Tervetuloa kuulemaan infoa aiheesta seuraaville Yrittäjien aamukahveille Rovaniemen Muotoiluhuoneeseen 9.2.2012. 

Ohjelmassa mm. 

*Lapin yliopiston palvelut työnantajille ja yrityksille, mm. harjoittelu, tilaustutkimukset ja toimeksiannot, sekä rekrytointi (kehittämispäällikkö Satu Peteri ja suunnittelija Tanja Javarus, Työelämä- ja rekrytointipalvelut, opintopäällikkö Maija-Sisko Tuomaala, Taiteiden tiedekunta)

*Lapin yliopiston muotoilualojen projektiopinnot sekä esimerkkejä yhteistyöstä yritysten ja yhteisöjen kanssa (tekstiilialan professori Kristiina Hänninen ja Muodin ja vaatetuksen professori Marjatta Heikkilä-Rastas, Taiteiden tiedekunta)

*World Design Capital 2012 Helsinki – Rovaniemi hankkeen kuulumiset: Muotoilua satasella! Yritysten ja muotoiluopiskelijoiden ideointityöpajat käynnistyvät huhtikuussa – ilmoittaudu mukaan! 

WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke järjestää Yrittäjien aamukahvit ylläpitämässään Rovaniemen Muotoiluhuoneessa osoitteessa Ainonkatu 1. Pannu on kuumana klo 8.30 alkaen ja ohjelma alkaa n. klo 8.40. Tilaisuus päättyy klo 10.00.Tarjoilun johdosta toivomme ilmoittautumistasi 7.2.2012 mennessä osoitteeseen pia.lillberg@rovaniemi.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti