9.8.2012

Yrityksesi tuotteita myyntiin Arktisen Muotoilun yhteisosastolle Habitareen ja MUKAVA-messuille?

Nurkan takana häämöttävään syksyyn kuuluu kiinnostavia designmessuja! WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke pystyttää Habitareen (Helsingissä 12.-16.9.) ja MUKAVA-messuille (Oulussa 29.9.) Arktisen Muotoilun yhteisosaston, jolla myydään pohjoisia muotoilutuotteita yhteisen kaaren alla. Osaston kärki on sisustamisen pientavarat, mutta esillepano suunnitellaan siten, että myynnissä on myös muuta pientavaraa kuten koruja.

Oletko kiinnostunut saamaan yrityksesi tuotteita myyntiin Arktisen Muotoilun osastolle Habitareen ja MUKAVA-messuille? Habitaressa vieraili vuonna 2011 69 300 kävijää ja edellinen MUKAVA kiinnosti paria tuhatta muotoilun ystävää - tapahtumat tavoittavat siis suuren yleisö- ja asiakasvirran.Olemme räätälöineet muotoilutapahtumien kaksikosta paketin, jossa osallistuminen on tehty yritykselle vaivattomaksi. Habitaren ja MUKAVA:n yhteishinta yhdelle yritykselle on 400€. Hinta sisältää osuuden osaston paikkavuokrasta ja muista kustannuksista kuten osastorakenteista ja rekvisiitasta, tuotteiden kuljetuksen, esillepanon, myyntityön yhteensä kuutena messupäivänä sekä myynnin tilityksen. Yrityksen tehtäväksi jää tuotteiden hinnoittelu, pakkaaminen ja toimitus Rovaniemelle.

Osallistuja- ja tuotemäärä ovat rajattuja, joten ilmoitathan pian halukkuudestasi saada tuotteitasi myyntiin Arktisen Muotoilun osastolle syksyn designmessuille!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Mari Orjasniemi
0400 842 034
morjasni@ulapland.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti