28.4.2012

Kaipaatko uusia palvelu- ja tuoteideoita tai kansainvälisiä harjoittelijoita, tarvitsetko apua asiakkaiden tavoittamiseen verkossa?Tervetuloa Yrittäjien aamukahveille Rovaniemen Muotoiluhuoneeseen (Ainonkatu 1) 
torstaina 10.5.2012 kello 8.30-10.00

Aamukahvien ohjelmassa muun muassa:

WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen kuulumiset
- Arktisen muotoilun kesäkoulu
- Muotoilua satasella!

Unelmatehdas kehittää ja kokeilee uusia palvelu-, tuote- ja yritysideoita yhteistyössä alueen yrittäjien ja elinkeinoelämän kanssa. (Marja Lempiäinen, Yrittäjyyden lehtori RAMK)

Yritysesittelyssä rovaniemeläinen uusmediatoimisto Luova luode Oy, jonka erityisosaamista on asiakasymmärryksen syventäminen ja kohderyhmien tavoittaminen verkon välityksellä. Yritys suunnittelee asiakkaille viestintästrategian, toteuttaa sopivat alustat ja tuottaa niihin koukuttavaa sisältöä (toimitusjohtaja Aleksi Brunni ja tuottaja Mari Mäki)

Osaamista Euroopasta –hanke kehittää lappilaisten yritysten kansainvälisiä verkostoja järjestämällä tutustumismatkoja eurooppalaisiin oppilaitoksiin ja rekrytoimalla harjoittelijoita Euroopasta yrityksiin (Tiina Suopajärvi, projektipäällikkö LAO)

Aamukahvien jälkeen yrittäjillä on mahdollisuus tutustua Lapin ammattiopiston 3D tulostus-ja lasertyöstöympäristöön. Tutustumiskierros alkaa klo 10.30 Lapin ammattiopiston aulasta (Jokiväylä 9). Lisätiedot ja ilmoittautumiset 8.5.12 mennessä Tuija Jerndahl 040 484 4421 tai tuija.jerndahl@ulapland.fi WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke järjestää Yrittäjien aamukahvit ylläpitämässään Rovaniemen Muotoiluhuoneessa, osoitteessa Ainonkatu 1. Pannu on kuumana klo 8.30 alkaen ja ohjelma alkaa n. klo 8.40. Tilaisuus päättyy klo 10.00. Tarjoilun johdosta toivomme ilmoittautumistanne 8.5.2012 mennessä osoitteeseen pia.lillberg@rovaniemi.fi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti