2.12.2013

Muotoilutuotteita myyntiin Arctic Design Weekin pop-up designputiikin hyllyille?

Arktista Muotoilua Arctic Design Weekin pop-up designputiikista, putiikin valikoima täydentyy parhaillaan! Onko sinulla tuotteita, joiden paikka on pohjoista muotoiluosaamista esittelevän ja myyvän designputiikin hyllyillä? Lue lisää ja hae mukaan!

Arktisen Muotoilun pop-up designputiikki on avoinna koko Arctic Design Week -tapahtuman ajan, 17.-23.2.2014. Designputiikki esittelee laajalla kärjellä pohjoista muotoiluosaamista ja tuo Arktista Muotoilua konkreettisina tuotteina viikon kävijöiden käsiin. Putiikki sijoittuu muotoiluviikon keskeisimpään tapahtumaympäristöön, Arktikumiin.

Aiemmin Rovaniemi Design Week nimeä kantanut Arctic Design Week järjestetään ensi helmikuussa nyt jo kuudennen kerran. Arctic Design Week esittelee arktista muotoiluosaamista ja kokoaa alan toimijat yhteen keskustelemaan arktisten alueiden muotoilukentän mahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Muotoiluviikon ohjelmassa on mm. näyttelyitä, seminaareja, keskusteluja, designputiikki, brunssi, muotinäytöksiä sekä lukuisia muita mielenkiintoisia tapahtumia. Arktisen Muotoilun pop-up designputiikki tuotetaan Rovaniemen Kehitys Oy:n ja Lapin Yliopiston yhteistyönä osana WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hanketta.


Designputiikki on avoin sekä muotoiluyritysten että Lapin yliopiston Taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden tuotteille. Osallistumismaksu designputiikkiin on yrityksille 100 € (+alv) ja opiskelijoille 25 € (+alv). Hinta sisältää osastorekvisiitan, esillepanon, näyttelygrafiikan ja näkyvyyden Arctic Design Week -tapahtuman markkinoinnissa sekä myyntityön hankehenkilöstön toimesta. Tehtäväksesi jää myytävien tuotteiden hinnoittelu ja toimitus Rovaniemelle sekä halutessasi tuotteiden vakuutus.

Haluaisitko yrityksesi tuotteita osaksi designputiikin valikoimaa? Ota yhteyttä Jenniin. Liitä yhteydenottoosi nettisivulinkki, kuva tai muu havainnollistava esitys tuotteista sekä myytäväksi esitettävien alustava lukumäärä ja fyysiset mitat.


Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 

Jenni Marttila, tutkimusapulainen
WDC2012 Helsinki-Rovaniemi
Lapin yliopisto, Taiteiden tiedekunta
050 490 5687
jemartti(at)ulapland.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti