28.8.2013

Haku Nestholma Imaging Startup -ohjelmaan on käynnissä!


Lahden Seudun Kehitys Ladecin hallinnoima Nestholma on uusi yrityskiihdyttämö, joka tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kuva-alaan liittyvän yritystoiminnan kehittämiseen. Haku ensimmäiseen maksuttomaan kolmen kuukauden Nestholma Imaging Startup -ohjelmaan on nyt käynnissä.

Nestholma tarjoaa uusille kuva-alan startup-yrityksille tai yrittäjyyttä harkitseville ainutlaatuisen toimintaympäristön, jossa yritykset voivat hyödyntää kansainvälistä liiketoiminta- ja sijoitusosaamista, kuva-alan asiantuntijapalveluita ja laajaa kumppaniverkostoa. Kaikille mukaan valituille tarjotaan myös mahdollisuutta saada alkuvaiheen rahoitusta. 

Kehitettävä liiketoiminta voi liittyä niin valokuviin, kuvatuotteisiin, videopalveluihin ja 3D-tulosteisiin kuin digitaalisiinkin tuotteisiin ja palveluihin, peleihin sekä mobiilisovelluksiin. Nestholma toimii yhteistyössä Eirikuvan kanssa, joka tarjoaa tarvittaessa työskentelytilat ja mahdollisuuden hyödyntää yrityksen laitteita. Nestholman Imaging Startup -ohjelmaan etsitään osallistujia valtakunnallisesti ja kansainvälisesti. 

Osallistuva yritys pääsee mukaan kolmeen Nestholman päätapahtumaan, jotka järjestetään Lahdessa. Tämän lisäksi räätälöidään yritystoiminnan kasvua parhaiten edesauttava tiimikohtainen ohjelma. 

”Kuvat ja videot ovat keskeisessä roolissa useissa menestyneissä tuotteissa ja palveluissa. Uskomme, että kiinnostus ja uudet liiketoimintamahdollisuudet lisääntyvät tulevien vuosien aikana alalla”, toteaa Nestholman vetäjä Topi Järvinen LADECista ja jatkaa: ”Tästä syystä olemme rakentaneet uudenlaisen kiihdyttämökokonaisuuden, joka hyödyntää tätä trendiä. Tavoitteenamme on auttaa Nestholman startup-yrityksiä rakentamaan käyttäjiä kiinnostavia palveluita ja kasvamaan kansainvälisiksi menestystarinoiksi.” 

Nestholmalla on kahdeksan eri alojen huippuasiantuntijaa mentoreina, jotka tarjoavat tukea liiketoiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja rahoituksen saamiseen sekä kansainvälistymiseen. Workshoppien pohjana on Lean Startup -metodi, jonka avulla idean pohjalta voidaan kehittää asiakkaita oikeasti kiinnostavia tuotteita ja palveluita. 

Haku on nyt käynnissä osoitteessa: http://nestholma.com/nisp.html 

Lisätietoja NISP-ohjelmasta antaa Topi järvinen topi@nestholma.com / +358 40 754 3131 
Nestholma toimii yhteistyössä Eirikuva Oy:n ja Lahden Seudun Kehitys Ladecin kanssa. Hanke on saanut tukea Euroopan aluekehitysrahastolta.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy tarjoaa yrityksille monipuolisia liiketoiminnan kehittämispalveluita, jotka kattavat yrityksen elinkaaren eri vaiheet. Osaamiskärkiä ovat ympäristöteknologia, teollinen muotoilu ja käytäntölähtöinen innovaatiotoiminta. LADECin vetovastuulla on myös Suomen ympäristöteknologiaklusteri. Yhtiöllä on laaja kansainvälinen yhteistyöverkosto erityisesti cleantech- ja kasvurahoitussektoreilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti