19.2.2013

Designputiikista tykötarpeita, silmäniloa ja pieniä ihanuuksia arktiseen arkeen

Designputiikki tarjoaa monipuolisen kattauksen muotoilun esinemaailmaa – mukana on toinen toistaan herkullisempia tuotteita 30 osaajalta. Avoinna koko viikon klo 10-20 KAMINA -näyttelyn yhteydessä.

 

Putiikista voi käydä hankkimassa itselleen arktisen elämän välttämättömyyksiä, kuten Puusepänliike Pihlajan puunkantotelineen tai paistolastan, Virpi Lindqvistin huopahattuja tai KloDesignin kotimaisia laukkuja. Vielä pimeisiin iltoihin valoa tarjoavat Paperivalon Kynttilävalo –tuikut. Saveija myy käyttökeramiikkaa, koruja ja huopatossuja. Sodankylässä toimivan Piritan rekistä voi napata mukaansa lähellä tehdyn pellavaneuleen.

Korujen ystäville riittää valinnan varaa. Pirjo Kantola Jewelryn koruissa materiaaleina ovat poronluu, kivi ja puu. Akmeelikoru ja Luontokoru luottavat hopeaan ja edustavat paikallista kultaseppäosaamista. Oululainen YO ZEN yhdistää puuta ja akryylia laserleikatuissa origamikoruissaan. Myös monet muotoilun opiskelijat kokeilevat siipiään korujen parissa ja heidän pöydiltään löydät muun muassa damastiterästä, uuden elämän saanutta ylijäämäpuuta ja kierrätysmetallia, poronnahkaa ja kauniisti punottuja vahalankakorvakoruja.

Designputiikista löytää kotiinsa myös Lea Viidan tauluja ja taidekortteja, Think Todayn piensisustustuotteita ja asusteita kierrätysmateriaaleista, tai esimerkiksi Everyday Designin kierrätysmetallisen paperikassitelineen. Putiikkiin voi tulla fiilistelemään Treeformin Ounas-sarjan pöydän ja tuolin viimeisteltyjä kaaria ja muotoiluviikon päätyttyä viedä ne kotiinsa.

Tunturin huippuna putiikista saa Kreetta Poikelan käsintehtyjä Polkka poronnahkajalkineita ja uutuutena laukkuja! Tai kukapa voisi vastustaa narskuvia ja huovutettuja lumipalloja, opiskelijoiden taidegrafiikkaa ja - kortteja tai uniikkeja printtityynyliinoja.

Tule ihastumaan!
2 kommenttia:

  1. on mukavaaa , että lea viita on mukana tässä muotoilun dilbehööri butiikissa. toivotaan yleisön löytävän käsityöpajaan , jossa osaajien työn tuloksia voi ihailla ja ostaa itselle ! onnea

    VastaaPoista
  2. hoopoa liian monimutkainen sisäänkirjoitus robottivahti , ihmettelen laatijan alyä , helpottakaa -tai kommentit jäävät tullematta !

    VastaaPoista