16.11.2012

Muotoiluhuone majoittaa Soppasiskoja ja Superpirtelöbaaria Ravintolapäivänä

Muotoiluhuoneella Ainonkadulla voi lauantaina 17.11. nauttia Soppasiskojen minibrunssista ja Superpirtelöbaarin pirtelöistä ja raakasuklaista 11-16 välisenä aikana -tai niin kauan kuin ruokaa riittää.

Soppasiskot, eli Hannamari Rahkonen ja Eveliina Rissanen kokkaavat brunssikulttuurin ja hyvän ruuan puolesta. Menu sisältää mm. linssikeittoa, luomuleipää ja jälkiruuaksi suklaabrownien tummapaahtoisen luomukahvin tai pakuriteen kera. Hinta on 15,90 € aikuisilta, alle 10-vuotiailta 8,90 ja sitä nuoremmat euro/ikävuosi.

Superpirtelöbaarin Tuomas  loihtii Rovaniemellä jo suosioon nousseita raakaruoka, superfood pirtelöitä. Lauantaina tarjolla ainakin pirtelöherkut Punaposki ja Green. Myynnissä on myös raakasuklaita ainakin mintulla, appelsiinilla chilillä ja espressolla maustettuina. Päivän erikoisuutena tarjottimelta löytyy mm. piparkakkuraakasuklaata.

Lisätietoja tapahtumasta Hannamarin blogista, Soppasiskojen ja Superpirtelöbaarin Facebook sivuilta ja Ravintolapäivästä tapahtuman omalta nettisivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti