28.11.2012

Astu arktisen muotoilun kärkijoukkoon maailman pohjoisimmalla muotoiluviikolla!Rovaniemi Design Week kutsuu yrityksesi osallistumaan KAMINA -näyttelyyn ja Design putiikkiin!

Pohjoista muotoiluosaamista esittelevä näyttely ja putiikki järjestetään muotoiluviikon keskeisimmässä tapahtumaympäristössä, Arktikumissa 18.2.-24.2. 2013. Yrityksellänne on mahdollisuus saada osaamistaan esille sekä näyttelyyn että myyntiin. Näyttelypaikan hinta yritykselle on 200 € (+ alv.) ja designputiikkiin osallistumisen kustannus on 100 € (+alv.)

Rovaniemi Design Week järjestetään ensi helmikuussa viidennen kerran. Viikolla 8, 18. - 24.2., järjestettävä muotoiluviikko kantaa teemaa Arctic Lives. Arktisen Muotoilun teemaviikko esittelee pohjoisen pallonpuoliskon osaamista ja tutkimusta muun muassa näyttelyn ja seminaarin muodossa.
 
KAMINA -näyttely kokoaa arktisen muotoilun osaamisen yhteen viikon ajaksi ja teillä on mahdollisuus antaa siihen panoksenne. Näyttely esittelee mahdollisimman laajalla kärjellä arktista osaamista ja sen suhdetta luovuuteen. Näyttelyssä voitte esitellä osaamistanne siinä muodossa mikä teille parhaiten sopii: tuotteina, konsepteina, valokuvina tai eri medioissa. Näyttelykokonaisuudessa on esillä myös Lapin Yliopiston muotoiluopiskelijoiden töitä. Näyttely järjestetään pääasiassa arktisen keskuksen Arktikumin tiloissa, jonne myös Design putiikki sijoittuu. Näyttely ja putiikki ovat avoinna koko viikon.

Yrityksellänne on mahdollisuus saada osaamistaan esille sekä näyttelyyn että myyntiin. Näyttelypaikan hinta yritykselle on 200 € (+ alv.). Hinta sisältää osastorekvisiitan, esillepanon, näyttelygrafiikan ja näkyvyyden designviikon markkinoinnissa. Designputiikkiin osallistumisen kustannus on 100 € (+alv.) mikä sisältää edellisten lisäksi myyntityön hankehenkilöstön toimesta. Yrityksen tehtäväksi jää materiaalin pakkaaminen, myytävien tuotteiden hinnoittelu ja toimitus Rovaniemelle sekä mahdollinen tuotteiden vakuutus. 
 
Vuonna 2012 viikolla oli yhteensä noin 100 näytteilleasettajaa, joista 25 oli yrityksiä ja yhdistyksiä ja loput opiskelijoita. Viikolla vieraili yhteensä noin 5000 kävijää ja viikon seminaarit vetivät yleisöä noin 700 henkeä. Viikolle osallistuttiin kymmenestä eri maasta ja se keräsi medianäkyvyyttä ympäri maailmaa. Varaathan paikkasi ajoissa!

Lisätietoja muotoiluviikosta -Rovaniemi Design Week

Näyttely ja putiikki tuotetaan Rovaniemen Kehityksen ja Lapin Yliopiston yhteistyönä WDC2012Helsinki-Rovaniemi hankkeen kautta. Liittäkää yhteydenottoonne nettisivulinkki, kuva tuotteista tai muu havainnollistavan esitys ja mahdollisten tuotteiden alustava lukumäärä ja fyysiset mitat.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

Sanna Konola (ensijainen yhteyshenkilö)
Tutkimusapulainen
WDC2012 Helsinki-Rovaniemi
puh: +358407157482


Pia Lillberg, projektipäällikkö 

pia.lillberg@rovaniemi.fi, 0400 922 741
Tuija Jerndahl, koordinaattori

tuija.jerndahl@ulapland.fi, 040 484 4421

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti