28.1.2013

DesignMarch Reykjavík - tuotehaku Design from Lapland -näyttelyyn käynnissä!

Pohjoiselta pohjoiselle – lappilaista muotoilua Reykjavikiin! 

Lappilaisilla muotoilualojen yrittäjillä ja Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijoilla on mahdollisuus näkyä DesignMarch Reykjavík muotoilufestivaalilla, Islannin tärkeimmässä design-tapahtumassa, joka järjestetään kevään kynnyksellä 14.–17.3.2013. Tarjoa tuotteitasi esille Design from Lapland -näyttelyosastolle! 

Viidettä kertaa järjestettävä DesignMarch on kasvanut kansainvälisesti kiinnostavaksi tapahtumaksi, joka kattaa eri muotoilualat vaatesuunnittelusta ruokamuotoiluun. Tapahtuman avaa kansainvälinen seminaari “DesignTalks”. Neljän päivän aikana sadat näyttelyt, avajaiset, työpajat ja muut tapahtumat peittävät Reykjavikin keskustan, levittyen satamasta aina kaupunkia ympäröiville laavakivikentille asti. 

Lampunvarjostimia kalannahasta, tuoleja laavakivestä – islantilainen muotoilu on ennakkoluulotonta, innovatiivista sekä luonnon ja perinteiden innoittamaa. Siinä yhdistyvät nykypäivän vaatimukset, kansainvälisen tason osaaminen ja omaperäinen luova ajattelu. 

Kuvaus sopii myös lappilaiseen muotoiluun ja siksi se onkin luonteva osa DesignMarch -tapahtumaa. WDC2012 Helsinki–Rovaniemi -hanke kuratoi Reykjavikiin lappilaista muotoiluosaamista esittelevän näyttelyosaston. Näyttelyssä esitellään lappilaista muotoilua tuotteina, valokuvina ja audiovisuaalisin keinoin. 

Tuotehaku Design from Lapland –näyttelyosastolle on käynnissä. Hae mukaan lähettämällä MAANANTAIHIN 4.2.2013 mennessä 1–3 edustavaa kuvaa tuotteestasi / tuoteperheestäsi sekä lyhyt selostus tuotteesta ja ideasta sen takana osoitteeseen morjasni(at)ulapland.fi 

Mukaan valittavilta yrityksiltä peritään osallistumismaksu 250€ + alv. Hinta sisältää näyttelykuljetukset, näyttelytilan ja esillepanon, esittelytyön hankehenkilöstön toimesta sekä näyttelygrafiikan ja näkyvyyden näyttelyn markkinoinnissa. Yrityksen tehtäväksi jää materiaalin toimitus Rovaniemelle sekä halutessaan tuotteiden vakuutus. Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden joukosta valitut tuotteet pääsevät mukaan maksutta. Lisätietoja:

Mari Orjasniemi 
tutkimusapulainen 
WDC2012 Helsinki–Rovaniemi 
Lapin yliopisto, taiteiden tiedekunta 
0400 842 034 
morjasni(at)ulapland.fi 

Tuija Jerndahl 
koordinaattori 
WDC2012 Helsinki–Rovaniemi 
Lapin yliopisto, taiteiden tiedekunta 
040 484 4421 
tuija.jerndahl(at)ulapland.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti