22.1.2013

Bisnesmuotoilun kausikortin tapahtumia – kevät 2013

Bisnesmuotoilua satasella on pk-yrityksen yrityskuvan, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiskiihdytys muotoiluosaamisen parhailla työkaluilla.  Tavoitteena on jalkauttaa yritysten arkeen rovaniemeläinen muotoiluosaaminen uusin ja yllättävin tavoin.

Tilaisuuksista, eduista ja extroista pääset nauttimaan 100€ kausikortilla.

Lisätiedustelut ja ilmoittautumiset jani.siivola@reddo.fi

Muotoile ja verkostoidu

To 31.1. klo 17–20, Kahvila Kauppayhtiö

Illan ohjelmassa hyvää palautetta saanut Yrittäjälainaamo, jossa saat vartiksi kerrallaan lainaan eri alojen asiantuntijoita. Luvassa myös pikaverkostoitumista sekä vapaata seurustelua pienen purtavan ja juotavan kera.

Lisätietoa: bisnesmuotoilu.wordpress.com/konseptit/yrittajalainaamo 


Kansainvälistä muotoilusparrausta

Ke 20.2. Rovaniemen muotoiluhuone (Ainonkatu 1)

Vihreän talouden ja kestävän muotoilun visionääri, konsultti, fasilitaattori ja kirjoittaja John Thackara sprarraa yrittäjiä heidän omista tarpeistaan lähtien. Hänellä on laaja kokemus toimimisesta eri alojen yritysten ja organisaatioiden kanssa (mm. IKEA, TNT, UK Design Council).


SHOPUP @ Rovaniemi Design Week

Pe-la 22.–23.2. Rovaniemi

Hanki muotoilija, toinen yritys tai kulttuuritoimija liikkeeseesi pop up -hengessä. Saat lisää näkyvyyttä, ideoita ja asiakkaita.
Lisätietoa: bisnesmuotoilu.wordpress.com/konseptit/shopup-konsepti


Tuloksia ja tuunausta tunnissa

Ke–to 20.–21.3. yrityksesi tiloissa

Muotoile tunnissa yrityksellesi oma FB tai Google+ sivusto tai vastaava verkkoisku ammattilaisen avustuksella sosiaalisen median palvelukiihdyttämössä. Huom. rajoitettu osallistujamäärä.

Lisätietoa: bisnesmuotoilu.wordpress.com/konseptit/palvelukiihdyttamo

Muotoilun minimessut 2013

Ke 17.4. klo 12–16, Hotel Santa Claus

Kohtaamisia, verkostoitumista, ständejä, alustuksia, asiantuntijaluentoja. Luvassa ensimmäistä kertaa muotoilun minimessut, jossa asiantuntijat esittäytyvät palveluineen. Lisätietoa myöhemmin.

Muotoile ja verkostoidu

Ke 3.5. klo 17–20, Kahvila Kauppayhtiö

Illan ohjelmassa yrittäjälainaamo, jossa saat vartiksi kerrallaan lainaan eri alojen asiantuntijoita. Luvassa myös pikaverkostoitumista sekä vapaata seurustelua pienen purtavan ja juotavan kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti