11.4.2014

Aloita päivä aamukahveilla vuoden teollisen muotoilijan kanssa, ja päätä se telttasaunaan 20-vuotiasta teollisen muotoilun koulutusohjelmaa juhlistaen

Tässä sinulle ohjelmaa torstaille 24.4.2014:

Yrittäjien aamukahvit klo 9.00-10.00
Rovaniemen Muotoiluhuone, Ainonkatu 1

Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan 
teollisen muotoilun koulutusohjelman 20-vuotisjuhlat

Juhlaseminaari klo 9.30–16.30
Lapin yliopisto / Fellman-sali, Yliopistonkatu 8
Rento iltajuhla klo 19.00–
Lapin yliopisto / remontissa olevan F-talon takapiha ja pajatilat,  Yliopistonkatu 8


Aloita päivä Muotoiluhuoneella juomalla aamukahvit yrittäjien ja vuoden teollisena muotoilijana palkitun Kirsi Svärdin kanssa. Aamukahvipöydän keskustelunaiheena on teollinen muotoilu liiketoiminnassa.

Kirsi Svärd (muotoilujohtaja, ED Design) on suunnitellut uransa aikana lukuisia suomalaisille tuttuja kodinkoneita ja laitteita, mm. Oraksen hanoja. Hänet tunnetaan nimenomaan arjen ongelmien ratkaisijana. Pohjoismaiden suurimpiin lukeutuvan muotoilutoimisto ED Designin monipuolinen osaaminen näkyy niin kotimaisten tuotteiden ja palvelujen muotoilussa kuin kehittyvien maiden jätejärjestelmien osien suunnittelussa.

Aamukahveilla kuulet myös WDC2012 Helsinki-Rovaniemi -hankkeen kuulumiset. Luvassa tietoa tulevista koulutuksista (Myyntikoulutus, Game Design Fundamentals Workshop) ja Arktisen Muotoilun näyttelyistä. Aamukahvipannu on Muotoiluhuoneella kuumana viimeistä kertaa, sillä huhtikuun yrittäjien aamukahvit päättävät hankkeen aamukahviperinteen. Tarjoilun johdosta ilmoittautumiset tiistaihin 22.4. mennessä osoitteeseen pia.lillberg(at)rovaniemi.fi.

Aamukahveilta voitkin siirtyä juhlistamaan sitä, että teollista muotoilua on opetettu ja opiskeltu Lapin yliopistossa jo 20 vuotta. Siis jo ennen euroa, ensimmäistä jääkiekon MM-kultaa, Nokian 5110:ä ja Macarenaa... Juhlan kunniaksi järjestettävän seminaarin ohjelma pitää sisällään kiinnostavia puheenvuoroja päivänsankarille mieluisista aiheista. Puhujat ja puheenvuorojen aiheet näet täältä. 20-vuotissynttärit jatkuvat rennon iltajuhlan merkeissä kello 19.00 alkaen. Juhlapaikkana toimii remontissa oleva F-talon takapiha ja pajatilat. ltajuhlassa on tarjolla nostalgista musiikkia, herkullista pitsaa, telttasaunan lämpöä ja mukavaa muotoilijaseuraa.

Ilmoittauduthan mukaan tapahtumaan viimeistään 16.4. osoitteessa: http://20.fi/11811
Kutsu kahdelle / Arkipuku / Smart casual

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti