19.2.2014

Pieniä ja suuria tarinoita Designputiikissa

Arctic Design Week saatettiin käyntiin maanantaina tanssin ja sirkuksen siivillä. Designputiikki ja Ajan kanssa näyttely avattiin hetkeä aiemmin perinteiseen tapaan yleisöryntäyksellä.

Putiikista löytyy kodinsisustusta ja tekstiilejä, erilaisia koruja ja asusteita monista eri materiaaleista hopeasta poronluuhun ja teräksestä kierrätysmuoviin, huopatossuja ja heijastimia, puisia silmälasikehyksiä, paperisia valolyhtyjä ja kortteja, taideakustiikkaa, nahkatuotteita ja design ruokapöytä.


Pop-up Designputiikissa on tuotteita yli kolmeltakymmeneltä tekijältä. Esillä olevat yritykset ovat Akmeelikoru, Ami Avellán Jewellery, Arkkitehtitoimisto N-A-M Oy, Damastikoru Finland, Everyday Design, Hañhi Design, Juho / Eero, Kraa Kraa Eyewear, Lapuan Kankurit, Lauri-tuotteet Oy, Luontokoru, Maari, Muotoiluhuone Tuokio, NONAS Osuuskunta, Oppas Lapland Oy, Paperivalo, Polkka, Salmiakki Manifesto, Sonolux, Thinktoday ja YO ZEN. Taiteiden tiedekunnan opiskelijoista pop-up putiikkiin osallistuvat Laura Lahdenperä, Maria Leskinen, Ulla Mathaldi, Lassi Oinonen, Maija Rautiainen, Saara Sarparanta, Kaisa Sipovaara, Solja Temmes, Anni Hintsala ja Ulla Autio sekä Wu Sha. Mukana on mm. ruostumattomasta teräksestä (ruokailuvälineistä) ja muista kierrätysmateriaaleista valmistettuja sormuksia, korvakoruja, riipuksia, tarjottimia, suojuksia läppärille ja tabletille, hiirimattoja, avaimenperiä, maalauksia ja kortteja sekä laukkuja.


 
Designputiikki on avoinna koko Arctic Design Weekin ajan klo 10-18.
 
Tervetuloa ostoksille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti