2.10.2012

Levylautasia ja kirjavia esineitä Vitriini galleriassa


Käsityökoulu Peukun oppilastöiden näyttely Vitriini galleriassa Rovaniemen kaupunginkirjaston Aalto-salissa  1.10.-28.10. Näyttelyssä on käytetty pääkirjaston musiikkiosastolta lahjoituksena saatuja lp-levyjä ja Saarenkylän kirjaston poistokirjoja.
Kirjastossa on esillä myös keväällä 2012 oppilaiden kavereineen maalaama 10 metriä pitkä värikylläinen graffittikangas, jonka maalaamiseen on osallistunut 120 henkilöä. Lapin käsi- ja taideteollisuus ry taito | lappi, järjestää Rovaniemellä käsityön opetusta ja opetusryhmiä on lapsille, nuorille ja aikuisille. Käsityökoulussa opitaan käsityön eri vaiheita suunnittelusta toteutukseen. Opetuksessa käytetään monipuolisesti eri materiaaleja ja tekniikoita ja opitaan käyttämään niitä oman ilmaisun välineinä. Opetus on tavoitteellista ja vuodesta toiseen etenevää. Lisätietoja Peukusta www.taitolappi.fi

Rovaniemen kirjasto ja World Design Capital 2012 Helsinki-Rovaniemi -hanke tekevät näyttely-yhteistyötä vuonna 2012. Näyttelypaikkana toimii Rovaniemen kaupunginkirjaston Aalto-salin vitriini, jossa näyttelyt vaihtuvat kuukausittain läpi vuoden 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti